Olivioli introduceert het olijfolie kompas

Geschreven door Redactie
Olivioli introduceert het olijfolie kompas

In drie stappen de juiste olijfolie

Eric en Galina, de Flevolandse eigenaren van de olijfolie & delicatessen webshop Olivioli, hebben met het olijfolie kompas, hun geur- en smaak ervaring bereikbaar gemaakt voor iedereen.

Bij Olivioli vindt je olijfoliën uit alle landen rondom de middellandse zee, in verschillende, meestal prachtige flessen. Het kompas is een eenvoudig hulpmiddel dat iedereen op de website kan invullen.

‘Wij krijgen vaak de vraag van klanten welke olijfolie ze nu het beste kunnen gebruiken bij hun gerecht. Grillen is echt wat anders dan een dressing maken. En bij vis gebruik je vaak een andere olijfolie dan bij vlees’, aldus Eric.

Om de klanten nog beter te kunnen helpen heeft Olivioli een kompas ontwikkeld. Met drie of vier eenvoudige vragen kom je bij de juiste olijfolie voor je gerecht. Het werkt heel simpel. Het kompas wijst de weg vanzelf. De olijfolie-smaken zijn onderverdeeld in drie categorieën: mild, medium en krachtig. Door de vragen in te vullen kom je heel eenvoudig bij het juiste olijfolie advies.

Eric: ‘wij hebben heel veel unieke olijfoliën, balsamico’s en sherry azijnen in ons assortiment, sommige zijn echt alleen voor speciale gelegenheden, en andere juist geweldig om elke dag te gebruiken. De smaken variëren echt heel sterk en daarom is het belangrijk, als je je wat meer verdiept in de vele aroma’s van olijfolie, om goed te weten welke olie je voor welk gerecht kunt gebruiken. Het eigenlijk net zoals bij wijn. ‘

Mocht je er ondanks het olijfolie kompas niet uitkomen, dan geven ze je graag een persoonlijk advies. Wil je ook eens ontdekken welke mooie olijfolie bij jouw gerecht past? Ga dan naar www.olivioli.com.



Onze Ambassadeurs