Het Wolderwijd verkennen met Bentfield Sloepverhuur

Geschreven door Redactie

Lijkt het je eens leuk om de wateren tussen Zeewolde, Ermelo en Harderwijk te varen? Of andere unieke plekken van het gebied te ontdekken? Als je een boot huurt bij Bentfield Sloepverhuur kan dat!

Bentfield Sloepverhuur heeft verschillende soorten sloepen die je veilig door de wateren van de omgeving brengt. De sloepen zijn verkrijgbaar voor verschillende aantal personen. Zo zijn er kleinere sloepen maar er zijn ook zeker grotere sloepen te huren. Je begint je boottocht in Ermelo. Let wel op: voor sommige boten is het verplicht om een vaarbewijs te hebben.

Heb je interesse om te varen op de wateren van Zeewolde, Harderwijk en Ermelo? Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om op het Wolderwijd te varen? Via: www.bentfieldsloepverhuur.nl/online-reserveren kun je een reservering maken. Bentfield Sloepverhuur is gevestigd aan de Palmbosweg 18 in Ermelo.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?