Open Huis bij Landstede MBO Harderwijk

Geschreven door Redactie

Heb jij je nog niet aangemeld voor een opleiding? Ben je bijvoorbeeld nog aan het twijfelen? Of heb je nog specifieke vragen over een bepaalde opleiding? Dat is, zeker doordat er geen fysieke open dagen werden georganiseerd, erg lastig. Het Landstede MBO in Harderwijk heeft daar iets op bedacht: Open Huis.

Heb jij vragen of wil je iets anders weten? Tijdens het Open Huis worden je vragen beantwoord. Naast het beantwoorden, geven ze ook studiekeuzetips en persoonlijk advies. Op deze manier hoopt MBO Landstede je te kunnen helpen met het vinden van een opleiding die bij jou past. Je kunt je aanmelden voor het Open Huis via: www.landstedembo.nl/open-dagen. Het Open Huis vindt plaats op donderdag 24 juni.

Naast het Open Huis, kun je ook terecht bij het Informatiecentrum. Je kunt een afspraak maken door te bellen met studieloopbaanbegeleiders Gerrit Niemeijer of Kim ten Caat via: 0800-0245666 of door te mailen naar: studiekeuze@landstede.nl.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?