Louise Brows and Beauty

Geschreven door Redactie
Louise Brows and Beauty

Michelle van Middendorp (31) startte in oktober 2018 als wenkbrauwstyliste aan huis in Harderwijk, Ermelo, Putten en Zeewolde. Na een bezoek aan een brow bar werd zij gelijk enthousiast en dacht ze “Dat kan ik ook! Dit ga ik doen, ik word wenkbrauwstyliste!” Haar vriendin keek haar op dat moment argwanend aan “Jij hebt ook weer wat bedacht hoor!” Maar ze was overtuigd en al snel stapte ze de wereld van de Brows binnen en behaalde het certificaat Brow Professional!

Deze beautyservice blijkt dan ook dé perfecte uitkomst voor moeders met een drukke agenda en dames die het heerlijk vinden om een moment ‘me-time’ te ervaren in hun eigen huis. Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor al je gezichtsuitdrukkingen. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen met een potlood tot op de millimeter nauwkeurig gemeten volgens de ‘Golden-ratio’-methode. Op deze wijze wordt de wenkbrauw in vorm gebracht en de natuurlijke uitstraling versterkt. Na het afmeten worden de wenkbrauwhaartjes verwijderd door middel van waxen. Daarna wordt met een pincet alléén de achtergebleven haartjes geëpileerd.

Bij het kleuren van de wenkbrauwen wordt professionele wenkbrauwverf gebruikt. Doordat de donshaartjes ook geverfd worden, wordt er een vollere look gecreëerd. Voor make-up lovers die in de ochtend tijd willen besparen, biedt de wenkbrauwbehandeling Henna Brows de ideale oplossing! De henna laat een afdruk achter op de huid, waardoor er een make-up look wordt gecreëerd. Wenkbrauwpotloden en poeders worden hierdoor overbodig én je kan langer op je bed blijven liggen!

Tieners tussen de 14 en 17 jaar krijgen een speciale Teen Brow behandeling! De wenkbrauwen worden zorgvuldig in vorm gebracht en daarnaast krijgen zij gratis tips over het gebruik van wenkbrauwmake-up. Zo kunnen de meiden met ‘fleeky brows’ op school verschijnen! Voor mannen met woeste wenkbrauwen of doorlopende unibrows draait Michelle haar hand niet om. Ze vertelt er wel bij dat de behandeling niet geschikt is voor mannen met een lage pijngrens. Mannen, durven jullie nog ;-)?

Michelle’s doel is bereikt wanneer jij met een tevreden lach in de spiegel kijkt en je verbaasd bent over het feit hoe goed de perfecte vorm en kleur bij jouw gezicht past! Je hoeft hiervoor niet de deur uit, want Louise Brows and Beauty komt bij jou aan huis! Benieuwd welke behandeling het beste bij jou past of ontvang je graag persoonlijk advies? Maak direct een afspraak via: www.louisebrowsandbeauty.nl of volg @louise_browsandbeauty op Instagram.

Facebook @louisebrowsbeauty






Onze Ambassadeurs