Junglepark de Orchideeën Hoeve heropent

Geschreven door Redactie
Junglepark de Orchideeën Hoeve heropent

Het kabinet gaf begin deze maand groen licht voor binnenlocaties en dat betekent dat ook de Orchideeën Hoeve vanaf zaterdag 5 juni weer open mocht voor bezoekers.

Bijna zes maanden was er geen bezoek in het junglepark, maar stil is het er geen dag geweest. Dankzij de komst van de goudkopleeuwaapjes, de geboorte van de stokstaartjes-vierling en een grootse verbouwing van de winkel wist het familiebedrijf zich met een positieve mindset door de lockdown heen te slaan.

Nieuw: jungledorp

Toen bleek dat de lockdown geen weken, maar maanden ging duren besloot de Orchideeën Hoeve de tijd zonder bezoekers goed te benutten. In januari werd de hele winkel en entree ontruimd om een karakteristiek jungledorp van 2.000 m2 te bouwen die volledig past bij het junglepark. “Een grootse verbouwing die met bezoekers bijna niet mogelijk was. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we het resultaat vanaf 5 juni al kunnen delen”, vertelt mede-eigenaar Jeroen Maarssen.

Bijzondere momenten

De Orchideeën Hoeve kijkt enorm uit naar de heropening. “Onze plant- en dierverzorgers zijn alles met liefde blijven verzorgen, maar op bijzondere momenten zoals de geboorte van de stokstaartjes-vierling besef je dat je niets liever wilt dan het delen met bezoekers”, vertelt Jeroen. Daarnaast is het park verheugd dat ook de horeca open mag met aangepaste zitgelegenheid. “Ons team heeft zich de afgelopen maanden zeer flexibel opgesteld, maar iedereen is heel blij dat de verfkwast en hamer weer ingeruild kan worden voor een dienblad en koksbuis”, aldus Jeroen.

De Orchideeën Hoeve limiteert het aantal bezoekers per dag. Voorlopig blijft het vooraf reserveren van een bezoekdatum en starttijd verplicht. Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl.

Foto ‘Drie van de vier stokstaartjes die in januari 2021 werden geboren in de Orchideeën Hoeve’ - Femke Kroese





Onze Ambassadeurs