Rondvaart op het Veluwemeer

Geschreven door Redactie

Lekker lunchen op het water

Nu het zomer is, is het super mooi weer om buiten iets te gaan doen. Nu is er de hele maand juli een mogelijkheid om op een boot te varen en lunchen.

Je kan nu heerlijk lunchen op het Veluwemeer en genieten van een rondvaart. Deze boot vaart elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 13:30 en elke zondag van 14:00 tot 15:30. De boot vertrekt vanaf de Strekdam in Harderwijk (dichtbij het Dolfinarium).

Je kan bij deze rondvaart lunch reserveren. De lunch bestaat uit een pistolet gezond en de keuze uit een broodje zalm, tosti of een broodje kroket, samen met twee koppen koffie of thee. Ook is er een keuze voor een High Tea met als verrassing wat er op de tafel komt.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?