Heropening Financieel Trefpunt in wijkcentrum Stad

Geschreven door Redactie

Het Financieel Trefpunt opent weer haar deuren. Het afgelopen jaar was het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen, maar vanaf nu kan je gewoon weer langs zonder afspraak 

Heb je vragen over geld, schulden en /of voorzieningen, heb je moeite met rondkomen, loop je achter met betalingen of veranderd er iets op je inkomstengebied? Dan kan je terecht bij het Financieel Trefpunt.

Op dinsdag veertien juli 2020 ging het Financieel Trefpunt in Harderwijk van start. Het volgde het Financieel Café op dat al jaren bestond. Vrijwilligers helpen met financiële vragen samen met professionals. Zo ontstaat er een breed financieel trefpunt waar inwoners met simpele, maar ook ingewikkelde vragen terecht kunnen.

Je word vriendelijk ontvangen door een gastheer of gastvrouw, vervolgens wordt er gekeken bij welke organisatie je het beste terecht kunt met jou vraag. In het financieel trefpunt werken Humanitas, Zorgdat, Stimenz, Westerbeek en MEE Veluwe samen. Het loket van het Financieel Trefpunt is te vinden op in het wijkontmoetingscentrum Stad aan de Houtkamp 33 in Harderwijk. Het spreekuur is op dinsdag van tien uur tot twaalf uur ’s middags.


Onze Ambassadeurs