IVN Natuurontdekkingstocht Zeewolde

Geschreven door Redactie

Op zondagmiddag 25 juli organiseert IVN Zeewolde een natuur ontdektocht. Deze toch word gehouden vanuit de Roode Schuur aan de Dasselaarweg. De tocht is gericht op kinderen, maar ouders zijn natuurlijk ook welkom. Je kunt met de toch beginnen tussen 1 uur en 2 uur ’s middags.

Je word in groepjes verdeeld en gaat met een bingokaart, planten verzamelrek, houtskool, zoekkaart en nog veel meer op pad dus neem een rugzak mee. Weet je van alles wat of helemaal niets en ben je nieuwsgierig. Dan is deze toch echt iets voor jou.

 Wil je meedoen, kom dan op tijd bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29. Er kunnen maar een paar groepen op stap. Neem vader en/of moeder, oma en/of oma mee, want je gaat de natuur in zonder IVN-natuurgids.

De kosten zijn: IVN leden 5.00 euro voor een gezin, geen lid 7.50 euro voor een gezin. Kinderen en volwassenen los 2.50 euro per persoon.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Bernadette Hofman (06 28308512) of Jan Zuidberg (06 48649265). Meer informatie op onze site: www.ivn.nl/zeewoldeOnze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?