Oud Harders Plaza maakt plaats voor een themacentrum en appartementen

Oud Harders Plaza maakt plaats voor een themacentrum en appartementen

Er is momenteel herontwikkeling van het gebied de Harder. Het gebouw waarin Harders Plaza was gevestigd, maakt plaats voor een themacentrum met daarnaast appartementen.

In het themacentrum zullen twee supermarkten, een bouwmarkt en een woonwinkel gevestigd worden. Op de hoek van de Burgemeester de Meesterstraat en de Knardijk is een filiaal van McDonald’s gebouwd.

Appartementen

In het project zijn 110 appartementen met zicht op het Zeebuurtpark gebouwd, in 4 bouwlagen. 47 appartementen zijn bestemd als pauzewoning, deze zijn te huur voor maximaal 2 jaar.  De overige 63 appartementen van ongeveer 72 m2 groot zijn voor de reguliere markt, in de vrije huursector. Over deze appartementen is meer informatie te vinden op www.hureninharderwijk.nl.

Stand van zaken en planning

Begin 2020 zijn de appartementen van de 1e fase opgeleverd. Deze 63 appartementen zijn al opgeleverd en verhuurd. De 2e fase (47 appartementen met zicht op het naastgelegen park) startte in november 2020. De verwachte oplevering van de appartementen is in het najaar van 2021.

De eerste twee units van het themacentrum zijn begin 2021 opgeleverd. Bouwmarkt Praxis is hier inmiddels gevestigd. Medio 2021 zal begonnen worden met de bouw van de overige twee units.

Onze Ambassadeurs