De drie leukste activiteiten in Ermelo

De drie leukste activiteiten in Ermelo

Ben je van plan om een dagje naar Ermelo te gaan? 

Het is vakantieperiode en dat betekent dat we allemaal opzoek zijn naar leuke activiteiten om te
doen.

Woon je in Ermelo of ben je van plan om een dagje naar Ermelo te gaan? Dan lees je hieronder  de drie leukste activiteiten die je in Ermelo kan doen. 

Het Speulder- en Sprielderbos.

Het Speulder- en Sprielderbos is een echt oerbos. Het Bos ziet er heel bijzonder uit door de grote
eikenbomen, ze zijn knoestig en af en toe met elkaar vergroeid. Dit zorgt voor een mooie uitstraling.  Door de grote hoeveelheid bos zijn er ook veel soorten dieren. Je kan er onder andere dassen, edelherten, wilde zwijnen en slangen vinden. Een prachtig gebied voor een mooie wandeling. 

Schaapskooi Ermelo

Midden op de heide staat de schaapskooi. Schaapskooi Ermelo is gratis te bezoeken om informatie
op te doen over de natuur en de schaapskudde. In augustus zijn de heidevelden op zijn mooist omdat  ze dan in bloei staan. Dus ook perfect voor een mooie fietstocht. De schaapskooi is een mooie locatie  om samen met familie of vrienden te bezoeken. Kom in verband met de corona niet met een te grote  groep en houd afstand. 

Het Klimbos Ermelo

Het Klimbos Ermelo heeft zeven uitdagende parcours geschikt voor de beginnende en de gevorderde
klimmer. Je mag helemaal zelf bepalen hoeveel je klimt en wel parcours je wilt doen. Een leuke  activiteit om met de kinderen te doen tijdens de zomervakantie. Goed voor de conditie en  gezondheid en het is hartstikke leuk! Kijk voor alle leuke activiteiten op de website van Klimbos  Ermelo.

Onze Ambassadeurs