Eerste plan van duurzaam verkeer is bekend

Eerste plan van duurzaam verkeer is bekend

In Ermelo is mobiliteit belangrijk. Met duurzaam verkeer en vervoer boek je een hoop vooruitgang. De bedoeling is wel om de stappen te maken die tegelijkertijd alles veilig houden

Wij allemaal verplaatsen ons naar wat er dagelijks op onze planning staat, naar bijvoorbeeld werk, school, winkels en supermarkten. De inwoners en belanghebbenden werken samen aan een mobiliteitsvisie voor Ermelo. Er werd nagedacht en gesproken over onveilige situaties in het verkeer in ons dorp. Het positie kiezen tijdens het gebruikmaken van de weg is belangrijk. Zo kunnen fietsers en voetgangers veilig naar hun bestemming voortbewegen.

Eerste stap is gezet!

Het plan dat momenteel op papier staat is als volgt, wat we willen bereiken met het verbeteren en herbouwen van de straten voor een duurzame en veilige infrastructuur. Maar ook met welke bouwstenen het gedaan moet worden staat al op papier. Met de gekozen bouwstenen maken we een uitvoeringsprogramma met duidelijke maatregelen. Uiteindelijk beslist de raad welke maatregelen ook daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden. 

Deel uw ideeën met ons!

Het plan uitgebreid lezen? Meedenken en ideeën delen over een aantrekkelijk, groen en goed bereikbaar Ermelo. Dat kan! Check de website Ermelo/mobiliteitsvisie-2030. Wij zijn heel benieuwd naar uw reacties en proberen uw wensen nog mee te nemen in het definitieve plan.


Onze Ambassadeurs