Voor de liefhebbers van biologische voedsel

Voor de liefhebbers van biologische voedsel


Biologische Boerenmarkt in de grote schuur.

Dit is DE plek om je biologische lokale eten te krijgen. Ja het is een kleine markt, maar de service is vriendelijk en persoonlijk. De boeren doen er alles aan om jou de beste ingrediënten voor je keuken te brengen! De markt verkoopt onder andere verse biologische producten zoals: seizoen groenten, brood, vlees en zuivel. Niet alleen verkopen ze biologisch voedsel, maar ook biologische alledaagse producten zoals: huidverzorgingsproducten, biologische schoonmaakmiddel en bloemen.

Elke zaterdagochtend, van 9:30 uur tot 13:00 uur is er biologische Boerenmarkt in de grote schuur van de Stadsboerderij aan het Kemphaanpad 14.

Voor meer informatie ga je naar: www.stadsboerderijalmere.nl.

Onze Ambassadeurs