Nieuwe film van de makers van Harry Potter

Geschreven door Redactie
Nieuwe film van de makers van Harry Potter


Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in nu al de derde Fantastic Beasts film die uit komt. De Fantastic Beasts series vinden plaats voor de tijd van Harry Potter rond 1926. Het film gaat net als Harry Potter over tovenarij en magie. Het eerste film Fantastic Beast and Where to Find Them ging over Newt Scamander. Newt Scamander is een oud leerling bij Zweinstein en is ook goed bevriend met Professor Perkamentus. In de tijd van 1926 was Professor Perkamentus nog geen directeur van Zweinstein, maar alleen een leraar. Newt Scamander kreeg geheime opdrachten van Perkamentus maar zonder dat Newt het wist ontsnapte alle magische dieren uit zijn magische koffer waardoor een groot probleem werd veroorzaakt en hij ze weer moest vangen. Terwijl dat gebeurde ontsnapte ook 1 van de meest duistere tovernaars genaamt Gellert Grindelwald, een oud vriend van Perkamentus.

In het tweede film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald hadden ze de duister tovenaar Gellert Grindelwald weer gevangen maar kort daarna ontsnapte hij weer. In de tijden van 1926 wisten begonnen normale mensen erachter te komen dat tovenaars bestonden en sommige hadden ook een haat naar tovenaars. Sommige kinderen waren bang dat als ze hun tovenarij lieten zien dat andere het niet leuk vonden waardoor ze de magie binnen in hun niet konden uitlaten en dat was niet goed voor hun waardoor ze uiteindelijk in groot schaduwachtige wolk zouden verander als ze boos werden, en dat heette een Obscurus. Gellert Grindelwald kwam erachter dat er een persoon was die een Obscurus kon worden en hij wou graag dat die bij hem hoorde omdat Grindelwald een grote verzet wilt maken tegen mensen zonder magie.

Nu komt het derde film “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” en daar gaan ze proberen Gellert Grindelwald te stoppen. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore komt uit op 15 april 2022






Onze Ambassadeurs