Het Klimbos in Ermelo

Geschreven door Redactie
Het Klimbos in  Ermelo

Klimbos Ermelo beschikt over 7 uitdagende parcoursen!


Deze parcoursen zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde mensen. Je hebt de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel en welke parcoursen je wilt klimmen. Start je eerste klimervaring in The Family of The Shock of daag jezelf uit in het zwaarste parcours van Nederland, The PEAK!

Tijdens het klimmen is je veiligheid prioriteit en gegarandeerd. Ze maken gebruik van een goed veiligheidssysteem van Vert Voltige. Door middel van een safety hook ben je altijd aan de veiligheidskabel gezekerd. De safety hook is zo ontwikkeld dat deze wel langs de boom kan worden geschoven, maar nooit van de kabel afgehaald kan worden, tenzij je weer op de grond staat. Er bestaat dus geen mogelijkheid dat je los komt te staan terwijl je aan het klimmen bent. Er zijn veel getrainde kliminstructeurs aanwezig, dus kom je er een keer niet uit of durf je niet verder, dan zullen zij voor je klaar staan.

Probeer ook één van de vele activiteiten die ze hebben! Denk aan midgetgolf, archery tag en nog veel meer! Je zult je hier zeker niet vervelen.

Onze Ambassadeurs