Jachthaven Wolderwijd

Geschreven door Redactie

Een heerlijk dagje varen.

Perfect gelegen, direct aan het Wolderwijd en ze zijn één van de grotere binnenwateren in het hart van Nederland. Het Watersportcentrum bestaat uit twee goed beveiligde havenkommen: de Bons en de Bolhaven. Deze hebben elk ongeveer 400 ligplaatsen. In beide havenkommen is cameratoezicht en kan je gebruik maken van de gratis WiFi.

De afstand naar het centrum van Zeewolde is 400 meter vanaf de Bonshaven en 800 meter vanaf de Bolhaven. De haven is dus makkelijk bereikbaar en dicht bij het centrum. Je bent zo heen en weer.

Als je er wilt overnachten kan dat ook, je geeft zelf aan hoeveel nachten je in het water hebt gelegen en zo wordt het passantentarief voor je berekend. Je trailer wordt veilig in de loods neergezet en eventueel kan je daar ook je auto kwijt.

Kom gezellig langs! Of ga voor meer informatie naar www.jachthaven-wolderwijd.nl.

Onze Ambassadeurs