Locatieprofielen evenemententerreinen ter inzage

Geschreven door Redactie
Locatieprofielen evenemententerreinen ter inzage

Vanaf 1 december zijn voor 4 evenemententerreinen in Harderwijk locatieprofielen ter inzage.

Het gaat om locaties Boulevard, de Wellen, Vischmarkt en de Markt. U kunt binnen 6 weken een schriftelijke of digitale zienswijzen inbrengen bij de burgemeester en wethouders.

Het gaat om de meest gebruikte locaties voor evenementen in de gemeente Harderwijk. In de profielen staat aangegeven hoeveel evenementendagen er maximaal per jaar op elk van deze vier locaties mogen plaatsvinden. Daarnaast is er aangegeven hoeveel geluidsdagen maximaal toegestaan zijn.

Evenementen dragen bij aan een levendig woon-, werk-, en verblijfsklimaat

Maar evenementen kunnen ook hinder veroorzaken, bijvoorbeeld voor omwonenden. Met de groeiende aantal inwoners van Harderwijk en de regio is de verwachting dat de behoefte aan evenementen de komende jaren verder zal toenemen. De gemeente Harderwijk wil een aantrekkelijk evenementenaanbod behouden, de stad levendig en leefbaar houden en het draagvlak voor evenementen in de stad vergroten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kun je contact opnemen met: Domein Ruimte , mevrouw I. Faber, tel. 0341 411 911.




Onze Ambassadeurs