Escape Room Harderwijk

Geschreven door Redactie
Escape Room Harderwijk

Er is geen weg terug

Oeps! De deur valt achter je dicht, in het slot. Er is geen weg terug. Begin snel met het zoeken naar aanwijzingen want er is geen tijd te verliezen. Je hebt namelijk 60 minuten de tijd om uit het criminele kantoor te ontsnappen. Deze Escape room is voor minimaal 2 en maximaal 6 personen. Kom je met meer dan 6 personen? Geen probleem! Dan is er een speciaal arrangement beschikbaar. Je moet wel even op tijd reserveren. 

Naast het kantoor is er nog een escape room dat zich afspeelt in een laboratorium. Wat is er hier aan de hand? En weet je de juiste stoffen bij elkaar te voegen en op tijd te ontsnappen? Je krijgt 60 minuten de tijd, en ook voor deze escape room geldt een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen. En er is uiteraard een speciaal arrangement voor als je met meerdere personen komt.

Je hebt ook de mogelijkheid om vanuit huis mee te doen aan een escape room. “The Sanatorium” is een online escape room die je zowel alleen als met vrienden, familie en collega’s kan spelen. Iedereen speelt vanuit zijn eigen plek. Je ontvangt berichten en opdrachten via de chatbot. Je maakt gebruik van je PC, tablet en telefoon om alle geheimen te ontdekken. Je kan deze escape room spelen met zoveel mensen als je wilt. En het duurt 75 minuten.

Ga voor meer informatie naar www.escaperoomharderwijk.nl.

Onze Ambassadeurs