Nieuwe games en gameplay zijn onthult bij The Game Awards 2021

Geschreven door Redactie
Nieuwe games en gameplay zijn onthult bij The Game Awards 2021

The Game Awards 2021

The Game Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking ter ere van prestaties in de videogame-industrie. Daarbij laten ze ook soms nieuwe aankomende games zien of wat nieuws van games die eerder al waren aangekondigd. Hier hebben wij een aankomende games die zeker niet te missen zijn!

Suicide Squad: Kill the Justice League


Suicide Squad: Kill the Justice League is een aankomend actie-avonturenspel, ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Het spel is gebaseerd op de groep schurken die taken moeten uitvoeren van de regering.

Among Us VR



Among Us is een online multiplayer-spel voor sociale deductie uit 2018, ontwikkeld en uitgegeven door de Amerikaanse gamestudio Innersloth. De game is geïnspireerd op de partygame Mafia en de sciencefiction-horrorfilm The Thing. Het spel krijgt nu een versie in VR die zeker niet moet missen!

Star Wars Eclipse


Star Wars Eclipse speelt zich af tijdens het High Republic-tijdperk en is een ingewikkeld vertakt actie-avonturenspel dat op veel manieren kan worden ervaren. Het lot van meerdere speelbare personages ligt jouw handen. Het spel wordt gemaakt door Quantic Dream en Lucasfilm Games. Voor meer info kun je naar https://www.starwars.com/games-apps/star-wars-eclipse


Bonus games


Dat waren niet de enige games die aankomen. De volgende games die ook aankomen zijn: Dying Light 2, Tiny Tina’s Wonderlands, The Matrix Awakens, Elden Ring, Sonic Frontiers en Wonder Woman.


Onze Ambassadeurs