Fietsen voor het klimaat in Flevoland

Geschreven door Redactie
Fietsen voor het klimaat in Flevoland

Flevoland verzorgt op zaterdag 12 februari 2022 de aftrap voor de landelijke fietstocht Cycling4Climate.

De organisatie wil met deze tocht aandacht vragen voor het klimaatprobleem. Het komende jaar gaat Cycling4Climate alle 12 provincies door fietsen. De tocht in Flevoland gaat langs een aantal bedrijven die al hard aan het werk zijn om de wereld mooier en duurzamer te maken. Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen. Aanmelden is gratis en de lunch wordt verzorgd.

Bedrijven

Gedeputeerde Jop Fackeldey: “Het doel van Cycling4Climate sluit goed aan bij de ambities van de provincie. En het is een hele mooie gelegenheid om onze inwoners op een duurzame en gezonde manier kennis te laten maken met duurzame bedrijven uit onze regio. Ik ga mijn ketting nog even smeren, want uiteraard fiets ik zelf ook even mee!”

Onze Ambassadeurs