Eerste optreden Artist in Residence 2022

Geschreven door Redactie
Eerste optreden Artist in Residence 2022

Stap in de woelige 17e eeuw met schrijfster Nelleke Noordervliet en het ensemble Camerata Trajectina, het muzikale geheugen van Nederland.

Op 19 februari a.s. om 20.00 uur staan zij samen op het podium in Almere bij Goede Rede Concerten met ‘Elk zijn waarom’. Bezoek deze muziekvoorstelling waarin een prachtige kruisbestuiving van muziek en theater de warmbloedige emoties opwerpen over ruzies, vriendschappen en de feesten in de jonge, zelfstandige republiek der Nederlanden. Bovendien is Camerata Trajectina de Artist in Residence 2022 van Goede Rede Concerten en komt meerdere keren terug op de concertagenda.

Een jong podium en een ervaren, energiek ensemble. Camerata Trajectina is Artist in Residence 2022 bij Goede Rede Concerten en komt komend jaar meerdere keren terug op de concertagenda.

Alles is nieuw in de polder, cultuur en klassieke muziek zijn pril, de historie lijkt kort, het pionieren zit in de genen. Het doel van de  samenwerking in 2022 is de mensen in Almere en Flevoland Oude Muziek te laten ontdekken, er van te genieten en enthousiast over te worden. Ook de ervaren concertbezoekers, die al lang van Oude Muziek houden, ervaren zo dat ook in Flevoland zelf Oude Muziek bereikbaar is. Daarvoor hoef je niet meer uitsluitend naar het Oude Land.

Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467.  

Onze Ambassadeurs