Enquête: spelen, sporten en bewegen in Zeewolde

Geschreven door Redactie
Enquête: spelen, sporten en bewegen in Zeewolde

Gemeente Zeewolde werkt aan een nieuw plan voor de invulling van de ‘buitenruimte’ in het dorp.

Met de buitenruimte worden de plekken bedoeld waar iedereen kan komen om te bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stoep, de straat, het plein, een park en een speeltuin.

De enquête is bedoeld voor alle inwoners van Zeewolde. Als bewoner ben je een belangrijk gebruiker van de buitenruimte. Door jouw mening te geven, draag je bij aan een nieuw plan dat echt past bij de gemeente. Inmiddels hebben 335 mensen de enquête al ingevuld. Dit zijn vooral inwoners van 25 t/m 75 jaar. De gemeente wilt graag meer reacties, ook van inwoners uit andere leeftijdsgroepen (van 0 tot 100)!

Dus sport, speel of beweeg jij/u of (jo)uw kinderen in de buitenruimte van Zeewolde? Wil je laten weten wat je van de inrichting van de buitenruimte, in jouw buurt, vindt?
Laat de gemeente weten wat volgens jou goede en minder goede voorbeelden van inrichting zijn, hoe en waarvoor je de buitenruimte gebruikt en waar er volgens jou iets aan de inrichting zou moeten veranderen. Dat kan door vóór 7 maart de enquête in te vullen via www.zeewolde.nl/enquete.

Onze Ambassadeurs