De beste mascaratrucs om het meeste uit je wimpers te halen

Geschreven door Redactie
De beste mascaratrucs om het meeste uit je wimpers te halen

Mascara lijkt een redelijk eenvoudige optie, maar er zijn manieren om het gebruik ervan te maximaliseren voor betere resultaten.

Een goede mascara is goud waard, een geheim wapen in je schoonheidsroutine om je natuurlijke set wimpers dikker en langer te maken.

Met de geavanceerde technologie in formulering die nu beschikbaar is, is er meer variatie dan ooit tevoren, wat betekent dat je kunt kiezen, van het toevoegen van lengte, het toevoegen van volume, het kiezen van een ontworpen om een ​​krul vast te houden, vlekken te voorkomen - zelfs degene waar je in kunt zwemmen zonder te eindigen met pigment van je wimpers rond en onder je ogen uitgesmeerd.

Als je voorkeur hebt voor langere, gedefinieerde en gelijkmatig gecoate wimpers, zoek dan naar een borstel met een fijngekamde rubberen staaf of korte dunne borstelharen die elke afzonderlijke wimper scheiden en subtiel coaten.

Groter is beter als het gaat om volume, en jumbo-mascaraborstels blijven komen van schoonheidsmerken. De focus op verre van subtiel volume heeft koorts bereikt, maar pigmenten en brush wipers (de binnenrand vangt overtollig product op) worden steeds beter, dus plakkerige klonten behoren tot het verleden. Onthoud dat je je concentreert op het bereiken van de basis van de wortels en een paar lagen met een paar seconden ertussen voor een maximaal effect. Wattenstaafjes zijn handig omdat deze de gewoonte hebben om tegen de deksels te stoten.

Krul altijd eerst. Ja, het voegt een paar minuten toe aan je ochtendroutine. Maar het krullen van je wimpers voordat je er iets op aanbrengt, is de perfecte manier om je wimperroutine te starten, waardoor ze er nog beter uitzien als mascara eenmaal is aangebracht. Om te gebruiken, klem je eerst aan de basis van je wimpers en houd je deze een paar seconden vast, beweeg dan iets naar buiten en klem het midden van de wimper vast.

Breng een extra laag of twee mascara aan, alleen op je buitenste wimpers, en trek het borsteltje omhoog en naar buiten aan de buitenranden voor een overdreven langwerpig effect. Je wimpers zien er fladderig en romantisch uit en voegen een subtiele illusie toe van een enigszins langwerpig 'cat-eye'-effect.


Onze Ambassadeurs