Hoe kan je zelf thuis stickers maken?

Geschreven door Redactie
Hoe kan je zelf thuis stickers maken?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd, hoe je stickers maakt.

Kun je stickers thuis printen? Hoe maak je stickers van goede kwaliteit? Wat is het beste bedrukbare stikker papier? Hoe maak je waterdichte stickers? Of wat is het verschil tussen alle verschillende afdrukbare sticker papieren die er zijn?

Als je je hebt afgevraagd of het mogelijk is om je eigen zelfgemaakte stickers van goede kwaliteit af te drukken, mis dan niet elk woord van de essentiële gids die we hebben gemaakt. Je zal al snel vertrouwen hebben in het afdrukken van stickers van hoge kwaliteit, waterdichte stickers/decals of promotionele stickers.

Ben je de laatste tijd een handwerkwinkel binnengelopen? De eerste paar stappen zijn een klap in het gezicht met rijen op rijen schattige stickers en washi-tape. Dus stickers hebben zeker een moment.

Er zijn vier basissoorten sticker papier voor thuisgebruik:

  • mat stickerpapier
  • ondoorzichtig glanzend stickerpapier
  • doorzichtig glanzend stickerpapier
  • vinyl sticker papier

Helder en ondoorzichtig glanzend sticker papier is universeel goed voor het maken van professioneel ogende etiketten of stickers. Vinyl sticker papier is waterdicht en werkt geweldig in bijna elke omgeving (en het is waterdicht). Mat sticker papier is de meest economische optie, maar kent weinig legitieme toepassingen.

Wat is het beste bedrukbare sticker papier als ik stickers van goede kwaliteit wil?

Plak het op dekkend (wit) glanzend sticker papier, helder glanzend sticker papier of wit bedrukbaar vinyl sticker papier voor stickers van professionele kwaliteit die je thuis kunt afdrukken. Mat stickerpapier mag nooit een overweging zijn als goede kwaliteit de belangrijkste zorg is.

Onze Ambassadeurs