Almere City FC op weg naar het Haags Kwartier

Geschreven door Redactie
Almere City FC op weg naar het Haags Kwartier Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Vrijdag 29 april om 20:00 uur staat de laatste uitwedstrijd van het reguliere seizoen op het programma. Almere City FC is dan te gast in de Residentie en speelt tegen ADO Den Haag en de belangen zijn groot. Voor supporters uit Almere zijn er voor deze wedstrijd aangescherpte maatregelen opgelegd.

Er is sprake van één op één verkoop. Via de site kun je dus per persoon maar één kaartje kopen. Verkoop is voorbehouden aan seizoenkaarthouders. Iedereen dient zich bij het betreden van de bus of bij ontvangst van het omwisselbiljet te identificeren aan de hand van een ID-kaart en een seizoenkaart.

Heb je dit seizoenen meerdere malen een wedstrijd van Almere City FC bezocht, stuur dan een bericht naar ticketing@almerecity.nl. Per geval wordt dan bekeken of er een uitzondering kan worden gemaakt.

Busreis

Er vertrekken vanuit Almere City FC bussen richting Den Haag. Almere City FC zet een Lijn 40 bus in voor supporters die op de rust zijn gesteld. Ook rijdt er een Ultra-bus voor de meer ruige types. Een combiticket (wedstrijdkaart + busreis + administratiekosten) kost €17. De verkoop sluit donderdagavond 28 april om 18:00 uur.

Gedurende de hele reis worden drankjes verkocht in de bus voor schappelijke prijzen. Een avondmaaltijd is niet inbegrepen. Het is toegestaan om zelf iets te mee te nemen voor onderweg.

De vertrektijden van de bus verschijnen maandagavond op de site. Houd rekening met een vertrektijd circa 17:30-17:45 uur.

Liever met de auto?

Supporters die liever met de auto naar het Cars Jeans Stadion afreizen, kunnen er ook voor kiezen om alleen een wedstrijdkaart aan te schaffen. Je betaalt dan €7 (ticket, inclusief administratiekosten) voor een omwisselbiljet. Het omwisselbiljet kun je vanaf 18.30 uur omruilen op de parkeerplaats van wegrestaurant ‘De Brug’ aan de zuidwaartse richting van A4 tussen afslag Hoofddorp en Nieuw-Vennep. In het uitvak zijn 75 parkeerplekken beschikbaar voor een totaal van 200 supporters. Supporters wordt dus verzocht zoveel mogelijk samen te reizen.







Onze Ambassadeurs