Ondersteun Almere City FC O21 bij het promotie-degradatieduel!

Geschreven door Redactie
Ondersteun Almere City FC O21 bij het promotie-degradatieduel! Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

De kaarten zijn geschud. De Ruitenheer Almere City FC O21 speelt woensdag 8 juni 20:00 uur in het Yanmar Stadion de eerste van twee duels tegen Jong FC Volendam om promotie naar de Jack’s League te bewerkstelligen. De promotie naar de Tweede Divisie zou een mooie kers op de taart zijn voor de ploeg van Hedwiges Maduro, die eerder al het nationaal kampioenschap veilig wisten te stellen tegen Feyenoord.

Het Yanmar Stadion is 8 juni gratis toegankelijk voor supporters, familie en vrienden. De stadionpoorten zijn open vanaf 19:00 uur en er is voldoende eet- en drinkgelegenheid.

Drie dagen later, op zaterdag 11 juni, speelt Almere City FC O21 uit in het KRAS Stadion tegen FC Volendam. Almere City FC roept iedereen op om daarbij aanwezig te zijn en de ploeg te ondersteunen bij dit unieke moment. Je kunt met de auto afreizen naar het vissersdorp. Entree in Volendam is gratis.

De verkoop van bustickets hebben wij gestaakt, gezien de geringe belangstelling voor busvervoer naar FC Volendam.




Onze Ambassadeurs