Musical Award winnaar Clayton Peroti komt met “I Will Survive”

Geschreven door Redactie
Musical Award winnaar Clayton Peroti komt met “I Will Survive”

De bekende producer Luc Publon brengt met zanger Clayton Peroti een hoogstandje uit wat weer volledig out off the box is.

Het nummer met de titel “I Will Survive” knalt door je speakers. Lumineux Music heeft meerdere projecten met Luc Poublon gedaan. Vanuit het label is nu besloten om het nu ook eens aan te bieden bij alle Nederlandstalige Radio stations.

Het nummer is opgenomen in de Initials Studio en voor de master tekende Arjan Rietvink. Clayton Peroti is een Nederlandse musical acteur met een Surinaamse afkomst. Hij volgde een dansopleiding bij Lucia Marthas en speelde in de musical ”The Lion King”, ”Nôtre Dame de Paris”, ”Dreamgirls” en ”Tarzan”. Voor de musical Tarzan ontving Clayton de John Kraaijkamp Musical Award voor de beste mannelijke bijrol in een grote productie.

Verder heeft Clayton aan een aantal tv- en theaterprogramma’s meegewerkt: “Star Nights in the Stage”, “Lee Towers Harbourlights”, de dinershow van Frank Wentink in Studio 21, de eerste theatershow van Jörgen Raymann, “Miss Suriname” en “De Eenheid is Kracht Award-show”. Dus is hij zeker geen onbekende in het vak.
 Future Films heeft de videoclip gemaakt wat een hoogstandje is geworden!
Het nummer “I Will Survive” is te downloaden via de bekende downloadstreams zoals Spotify en meer!


Onze Ambassadeurs