Ongelooflijke voordelen van limoen voor je gezondheid

Geschreven door Redactie
Ongelooflijke voordelen van limoen voor je gezondheid

Het blijkt dat limoenen goed zijn voor meer dan limoentaart!

Gewoon knijpen levert de voordelen van limoen, waaronder een heldere huid en een gezond hart.

Vitamine C doet meer dan de gewone verkoudheid bestrijden. Het helpt ook bij de productie van collageen, een eiwit dat je huid, haar en nagels sterk houdt. Je hebt collageen nodig om de elasticiteit van je huid te versterken en rimpels glad te strijken.
Knijp gewoon het sap van een limoen in een groot glas water. Drink dit elke ochtend als je wakker wordt en je zult na ongeveer 3 weken resultaat zien.

De volgende keer dat je wakker wordt met een onverwacht puistje, wend je dan tot limoenen voor hulp. Het sap bevat citroenzuur, dat wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten om de peeling en hergroei van de huid op gang te brengen. Nadat je je gezicht hebt gewassen met een milde reiniger, knijp je een beetje limoensap in een schaaltje. Doop een wattenstaafje in het limoensap en breng een kleine hoeveelheid sap direct op het puistje aan. Laat het sap 5-10 minuten intrekken en spoel het daarna volledig af. Als je het om de andere dag aanbrengt, zou je binnen een paar weken resultaat moeten zien. Zorg er wel voor dat je directe blootstelling aan de zon vermijdt terwijl je limoensap op jouw gezicht gebruikt. Als je een gevoelige huid hebt, test het sap dan op een ander deel van je lichaam voordat je het op je gezicht aanbrengt.


Onze Ambassadeurs