Vandaag is het Nationale Creativiteitsdag!

Geschreven door Redactie
Vandaag is het Nationale Creativiteitsdag!

Of je nu een artiest, schrijver, muzikant, filmmaker, blogger, fotograaf, graficus of een van de 100 andere creatieve persoonlijkheden bent, de wereld zal jou en je creatieve streven vieren. En je verdient het absoluut!

Behalve de natuur is alles in het zicht ontstaan ​​met een creatieve gedachte van iemand zoals jij!

Omarm je eigen creativiteit en steun de creatieve mensen in je leven. Zet de dag opzij als een kans om je energie te heroriënteren op je vak. Verbind je opnieuw met je talent en doelen. Deze dag gaat helemaal over je creatieve energieën en waar ze je naartoe zullen brengen. Wat inspireert je, motiveert je? Ondersteun anderen die enthousiast zijn over creëren en koesteren in hun passie.

Doe wat je kunt om mensen te erkennen, motiveren en inspireren om hun dromen na te jagen. Bezoek hun studio's en deel hun websites. Koop kunst, muziek en stijlen waar je van houdt en schep op over de artiest.

Gebruik #NationalCreativityDay om te delen op sociale media.


Onze Ambassadeurs