Jane Dielingen-Bouwman is finalist van Mrs. Netherlands Universe!

Geschreven door Redactie
Jane Dielingen-Bouwman is finalist van Mrs. Netherlands Universe!

Jane staat heel anders in het leven als ze kijkt naar het dappere meisje die ze toen was, naar de trotse vrouw die zij nu is.

Door haar deelname hoopt ze vrouwen te empoweren, motiveren en te inspireren en dat ze een voorbeeld mag zijn voor vele anderen.

Ook in het kader van het hedendaagse onderwerp “diversity”hoopt Jane mensen te inspireren: “Je mag er zijn, you are beautiful! Dat ze een grote groep mag bereiken, inspireren, empoweren, motiveren en spreiding van liefde. Dat vrouwen elkaar steunen desondanks dat er maar 1 winnaar kan zijn tijdens deze show, zijn wij in het dagelijks leven allemaal winnaars, because: “WE ARE HERE,” wij zijn 1, one force, samen staan wij sterk!!! No one can fill your boots!!! Dat ik niet alleen de vrouw mag vertegenwoordigen, maar dat ik ook Almere mag vertegenwoordigen. - Jane Dielingen-Bouwman

Je hebt een voortraject van ongeveer 3 maanden en als finaliste nog een traject van een half jaar waarin je verschillende opdrachten vervult en fotoshoots, media- en catwalk trainingen krijgt. Een van de opdrachten is awareness voor domestic violence.

Dit is in de eerste instantie waarom Mrs. Netherlands Universe mij opviel en aantrok. “Je kunt iets doen voor de maatschappij voor vrouwen, ze een hart onder de riem steken.” Ik heb dan ook met heel mijn hart kleding en speelgoed ingezameld voor dit goede doel.

Er wordt niet alleen naar beauty gekeken, maar ook naar de brains. Je gaat ook op zoek naar sponsors. Jane heeft 1 grote sponsor gevonden en dat is Ski-Mere van Minke Jorritsma. Minke is een fantastische leermeesteres met een prachtige skischool waar Jane ook trotse leraar van is.

Naast beauty and brains wordt er ook gekeken naar je creatieve kant in de vorm van een Nationaal kostuum. Deze creatie zal 5 juni te zien zijn tijdens de finale.

“Be you, je mag er zijn, je mag er wezen, you are beautiful.” - Jane Dielingen-Bouwman

Een ieder heeft zijn/haar eigen taken. Respecteer elkaar voor wie men is en motiveer daar waar mogelijk. We zien er weliswaar verschillend uit , maar: “we are one race; The “Human race.”

Onze Ambassadeurs