Hoe jij echt kunt helpen om het monster dat verslaving heet te temmen!

Geschreven door Redactie
Hoe jij echt kunt helpen om het monster dat verslaving heet te temmen!

Esther Ras, is de oprichter van Code Red, Familie Counseling bij verslaving.

Ook is ze moeder van een verslaafde zoon, en ex-partner van zijn vader die kampte met een alcohol en gokverslaving. 

Veel naasten worstelen met de verslaving van hun dierbare. Je hebt er als naaste alles aan gedaan om je dierbare verslaafde te helpen en te redden. Toch veranderde niets. Of erger nog: de situatie verslechterde verder. Je weet niet meer hoe je nog kunt helpen. Misschien heb je zelfs lichamelijke en geestelijke klachten. Zijn er gevoelens van machteloosheid, verdriet en boosheid. Je bent compleet moegestreden. Die verslaving beïnvloedt en vernietigt echt meer dan alleen de verslaafde zelf...

Op 8 januari 2023 geeft Esther een gratis webinar, “Hoe help ik mijn verslaafde dierbare”. Je ontvangt bij aanmelding ook nog een gratis e-book “In 7 stappen mijn verslaafde dierbare laten stoppen met gebruik”.

Je kunt je aanmelden via: https://go.codered.family/gratiswebinar

Meld je dus vandaag nog aan voor het webinar en ontvang het e-book volledig gratis.

Onze Ambassadeurs