Feestelijke ondertekening koopovereenkomst woning 1e fase Harderweide

Geschreven door Redactie

Het was vandaag een feestelijk moment voor de nieuwe huiseigenaren, Vanessa en Max. Vandaag zetten zij hun handtekening onder de koopovereenkomst van hun droomhuis in de prachtige en veelbelovende wijk Harderweide. 


De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van makelaar Martijn Ruiter namens Makelaars Bart Jansen, wethouder wonen en ruimtelijke ontwikkeling, Edwin Enklaar namens de gemeente Harderwijk en ontwikkelingsmanager,Gijs Olde Kalter van Slokker Vastgoed. Slokker Vastgoed is verantwoordelijk voor de realisatie van de eerste 41 woningen in deze prachtige wijk. Makelaar Martijn Ruiter begeleidde de nieuwe eigenaren bij de koop van hun nieuwe thuis. 


Wethouder Edwin Enklaar was ook aanwezig om te getuigen van dit feestelijke moment. Als symbool van welkom en gelukbrenger voor hun nieuwe woning, gaf hij de nieuwe eigenaren een vogelhuisje cadeau.  

Hij benadrukte het belang van het creëren van hoogwaardige woningen en een duurzame woonomgeving voor de inwoners van Harderweide. Wethouder Enklaar: “Ik hoop dat de nieuwe bewoners het vogelhuisje ook zien als een aanmoediging om zich te verbinden met onze mooie natuur en omgeving”.


De nieuwe woonwijk Harderweide is onderdeel van Drielanden en biedt moderne, comfortabele en energie-efficiënte woningen in een groene omgeving. Het is een unieke gelegenheid voor mensen om een nieuw thuis te creëren en te genieten van de vele voordelen van het wonen in een groene omgeving, terwijl alle voorzieningen en de stad Harderwijk ook dichtbij zijn.  

Dit jaar komen er nog meer woningen in de verkoop. Op www.harderweide.nl staat meer informatie over het toekomstige woningaanbod. Onze Ambassadeurs