Inschrijving Sport- & Cultuurwijzer 2023 opent 22 februari

Geschreven door Redactie

Vanaf woensdag 22 februari is inschrijven voor de Sport- & Cultuurwijzer 2023 weer mogelijk.

Inwoners van gemeente Harderwijk kunnen zich aanmelden voor diverse sport- en cultuurcursussen die plaatsvinden tussen 20 maart en 28 april. Er is een breed aanbod voor jong en oud dat bedoeld is om kennis te maken met verschillende activiteiten om zo te ontdekken wat écht bij je past. 


Marcel Companjen, wethouder Sport: “Met onze partners gaan we voor een gezond en actief Harderwijk. De Sport- & Cultuurwijzer is een mooi voorbeeld van hoe we hier al een aantal jaar invulling aan geven. Ik ben enorm trots op de actieve bijdrage van de Harderwijkse sport- en cultuuraanbieders hieraan. Ook dit jaar zetten zij zich in door sport- en cultuurcursussen toegankelijk te maken voor alle inwoners. Iedereen, van jong tot oud, kan zo makkelijk en zonder verdere verplichtingen kennismaken met een nieuwe sport of cultuuractiviteit.” 


Ga voor meer informatie, het totale aanbod aan activiteiten en inschrijven naar gaharderwijk.nl/aanmelden. 

Samenwerking met sport- en cultuuraanbieders 

De Sport- & Cultuurwijzer is al een aantal jaar een begrip in gemeente Harderwijk. Het aanbod van diverse activiteiten maakt het voor inwoners laagdrempelig eens iets nieuws te proberen en zo te ontdekken wat écht bij ze past. Gratis of tegen een kleine vergoeding. De gemeente en Cultuurkust organiseren de Sport- & Cultuurwijzer samen met ruim 35 sport- en cultuuraanbieders in Harderwijk en Hierden. Zij bieden meer dan 140 cursussen aan. Het succes van de Sport- & Cultuurwijzer is mede aan hen te danken. Dankzij hun inzet kunnen wij steeds meer inwoners stimuleren om te bewegen en/of met culturele activiteiten mee te doen. Door de bereidwilligheid en steun van de verschillende aanbieders en de vele vrijwilligers is er elk jaar weer een leuk en gevarieerd aanbod om uit te kiezen.

Onze Ambassadeurs