Dassentrailrun in Ermelo

Geschreven door Redactie
Dassentrailrun in Ermelo

Zaterdag 4 maart 2023 zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud.

De jongsten kunnen meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers is een ronde en als TrailRunner kan je bij elke doorkomst in het Traildorp van de uitgebreide fouragepost gebruik maken. Je kan inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes).  

De Stichting Veluwe Sportief, verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse Veluwse Trailrun in september, staat ook borg voor de organisatie van deze nieuwe Dassen TrailRun. Het idee is al ruim een half jaar geleden ontstaan na overleg met gemeente, partners en sponsoren van de Veluwse Trailrun. Tevens is 'Interactie Sportbedrijf Ermelo' met hun 'Leefstijl Loket' en JOGG-project (Jongeren Op Gezond Gewicht) betrokken bij de Dassen Trailrun. Het Goede Doel is het 'Voedselbos' in Ermelo.

De start/finish en ontvangst is in het omsloten Veldwijk-bos gelegen aan de Horsterweg/ Kolbaanweg. De Dassen Trailrun ligt dicht bij het centrum van Ermelo, op 500m vanaf NS-Ermelo en daardoor voor ieder makkelijk bereikbaar.

In het kader van de kwetsbaarheid van het gebied is met de beheerder van het bos afgesproken een maximaal aantal aan deelnemers toe te laten.

Voor meer informatie, prijzen en direct inschrijven zie www.dassentrailrun.nl. Er is een maximaal limiet aan deelnemers per/onderdeel voor de Dassen TrailRun. Het is ook mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.


Onze Ambassadeurs