Koningsdag Ermelo 2023

Geschreven door Redactie
Koningsdag Ermelo 2023

Donderdag 27 april is het Koningsdag, dat betekent volop activiteiten in Ermelo. Op het Raadhuisplein wordt Koningsdag geopend met vanaf 9.30 uur de aubade. Tussen 10.00 en 17.00 uur is er door de Stationsstraat een Oranjebraderie en kleedjesmarkt en muziek op het Oranjeplein. Tussen de kramen zijn diverse terrassen aanwezig, waar u kunt genieten van een drankje en hapje en bovendien van diverse muziekoptredens.  


De kleedjesmarkt is gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Start vanaf 07.30 uur. Kinderen kunnen zich inschrijven bij VVV Ermelo en ontvangen dan de laatste aanwijzingen. Er mogen alleen tweedehands artikelen of eigen creaties verkocht worden. Je mag ook een muzikale of creatieve act uitvoeren. Er mogen geen etenswaren/ drankjes worden verkocht. 


Het oranjeplein bevindt zich dit jaar op het Raadhuisplein. Waarbij u de hele dag kunt genieten van een diverse muziekprogramma. Waaronder het Shantykoor Ermeluiden, Egbert Dijkhuis en Drumfanfare EDG. Tevens kunnen de kinderen op het oranjeplein schatgraven en zich laten schminken. Ook is er in de middag een ballonnenclown aanwezig.  


Verder is er vanaf 10.30 uur op het weitje bij de muziektent de Telekids drive inn show en diverse springkussens. Vanaf 13.30 uur start op het podium DJ Rob. Daarna optredens van o.a. Dries Roelvink, Het Feestteam en nog vele anderen. De bezoekers kunnen lekker mee dansen en zingen met deze heerlijke feestmuziek. De entree is gratis.  

Ermelo heeft je dus weer een mooi en gevarieerd programma te bieden.  


Voor meer informatie kan je contact opnemen met VVV Ermelo, tel. 0341-552200 of kijken op www.ermelobuitenleven.nl 


Onze Ambassadeurs