KV Wolderwijd/DYZLE zet korfbal in het zonnetje op Koningsdag

Geschreven door Redactie
KV Wolderwijd/DYZLE zet korfbal in het zonnetje op Koningsdag

Tijdens Koningsdag was KV Wolderwijd/DYZLE weer van de partij op de kleedjesmarkt in Zeewolde. Met een opvallende opstelling van korfbalpalen en -korven in verschillende kleuren, wisten ze de aandacht van het publiek te trekken. Bezoekers konden de hele dag door kennismaken met deze dynamische sport en een ludieke actie maakte het extra leuk: door zoveel mogelijk doelpunten te scoren, maakte je kans op een heerlijk doosje Oranje toppoezen.

De actie viel goed in de smaak, want de hele dag door was er een toeloop van mensen die graag een poging waagden. Uiteindelijk gingen 10 winnaars er met de lekkernij vandoor. 

Maar KV Wolderwijd/DYZLE had nog meer te bieden. Het publiek kon zien hoe leuk, gezellig en sportief korfbal en de vereniging is. Voor wie geïnteresseerd is in korfbal en meer wil weten over deze sport, biedt de vereniging vrijblijvende en gratis proeftrainingen aan. Op dinsdagen kunnen kinderen tussen de 3 en 15 jaar oud deelnemen aan deze trainingen op de korfbalvelden aan de Horsterweg 202a. Er zijn speciale trainingen voor de Kangoeroes, F-jeugd, E-jeugd, D-jeugd en B-jeugd. Meer informatie is te vinden op de website van KV Wolderwijd/DYZLE, www.kvwolderwijd.nl of stuur een e-mail naar info@kvwolderwijd.nl.

Maak kennis met korfbal en wie weet ontdek jij jouw nieuwe passie!



Onze Ambassadeurs