De Nationale Zwem4Daagse, het leukste zomerzwemevenement

Geschreven door Redactie
De Nationale Zwem4Daagse, het leukste zomerzwemevenement

Van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus 2023 organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. de Nationale Zwem4Daagse in zwembad Calluna voor iedereen met een A-zwemdiploma. Er zijn vijf dagen gepland, zodat deelnemers één dag kunnen missen.

De Nationale Zwem4Daagse is al jaren een populair evenement waar mensen van alle leeftijden en niveaus samenkomen om te genieten van de zwemsport en plezier beleven in het water. Tijdens dit evenement zwemmen volwassenen vier avonden een afstand van 500 meter, wat ongeveer gelijk staat aan 20 baantjes. Kinderen zwemmen 250 meter.

De Nationale Zwem4Daagse is voor iedereen, of je nu een beginnende zwemmer bent of regelmatig baantjes trekt. Het biedt een kans om je zwemvaardigheid te verbeteren, je conditie te versterken en natuurlijk te genieten van het zwemmen. Je kunt individueel meedoen, als gezin of je vrienden uitdagen voor een wedstrijdje.

Inschrijven voor de Nationale Zwem4Daagse kan via de website van Interactie. Als beloning voor het voltooien van de vier zwemdagen ontvangen deelnemers een Nationale Zwem4Daagse-medaille en een certificaat. Bovendien wordt er onder alle deelnemers een 10-badenkaart ter waarde van 40,85 euro verloot.

Voor meer informatie over de Zwem4Daagse en de inschrijving kun je terecht op https://interactie-ermelo.nl/agenda/zwem4daagse/

Onze Ambassadeurs