Wegwerkzaamheden bedrijventerrein De Munt begonnen

Geschreven door Redactie
Wegwerkzaamheden bedrijventerrein De Munt begonnen

Vanwege de komende uitbreiding van bedrijventerrein De Munt in Emmeloord is de provincie maandag begonnen met de aanleg van een nieuwe afslag op de rotonde aan de Kuinderweg (N331). De werkzaamheden zijn de aftrap van een groter onderhoudsproject dat nog tot 10 juli duurt.

Op de Kuinderweg wordt de komende tijd ook het asfalt vernieuwd. De aanleg van de extra afslag duurt volgens Flevowegen tot vrijdag 3 juli en levert geen overlast voor het verkeer op.


Vanaf vrijdag 26 juni is de rotonde Kuinderweg-Marknesserweg/Ecopark aan de beurt. Daarop wordt een nieuwe asfaltlaag aangelegd. De rotonde wordt tot en met zondag afgesloten. Het verkeer kan om de werkzaamheden heen rijden.


Kuinderweg en één rotonde tijdelijk dicht

Overlast ontstaat er wél vanaf maandag 29 juni, wanneer de Kuinderweg tussen de Dukaat en de Marknesserweg afgesloten wordt tot en met vrijdag 10 juli. Er is een omleidingsroute ingesteld via de Dukaat.


Vanaf 3 juli is de rotonde Kuinderweg-Dukaat aan de beurt. Deze is tussen de Muntweg en Marknesserweg tot en met zondag 5 juli afgesloten. Doorgaand verkeer moet dat weekeinde omrijden via het centrum van Emmeloord.


Uitbreiding bedrijventerrein

De gemeente Noordoostpolder laat weten dat de bestemmingsplanprocedure voor het nieuwe deel van bedrijventerrein De Munt inmiddels is opgestart. De verwachting is dat de eerste kavels begin 2021 worden uitgegeven.



Onze Ambassadeurs