Dierenkliniek vertrekt na tien jaar uit Swifterbant

Geschreven door Redactie
Dierenkliniek vertrekt na tien jaar uit Swifterbant

De Dierenkliniek in Swifterbant stopt ermee. Volgens directeur Hennie Ponsteen is dat in goed overleg met het personeel besloten. De kliniek was niet meer rendabel. 


De dierenkliniek startte tien jaar geleden in Swifterbant als locatie van Dierenziekenhuis Nunspeet. "En we hebben het tien jaar met veel plezier gedaan", aldus Ponsteen. "Omdat Swifterbant niet zo groot is, krijg je toch ook een andere band met je klanten. Dus ook mensen die niet per se bij de kliniek hoefden te zijn, kwamen wel eens binnengelopen voor een praatje." Maar juist in die kleinschaligheid ligt ook het probleem. De locatie was elke week zestien uur open voor patiënten en meer zat er ook niet in volgens Ponsteen. "We konden ons marktaandeel niet vergroten." 


Per 1 augustus is er geen dierenarts meer aanwezig in de kliniek, maar is er nog wel een assistente aanwezig voor vragen. Vanaf 31 augustus is de zaak officieel dicht. Gelukkig is er nog een locatie in Lelystad en Elburg, waar de patiënten vanaf 1 augustus naartoe kunnen. Wie niet bij dezelfde organisatie wil blijven, kan ook in Dronten terecht voor een andere dierenkliniek.

Onze Ambassadeurs