De Boterlap in Harderwijk bouwt verder uit

Met de overname van Markt7 breidt restaurant De Boterlap in Harderwijk opnieuw een stukje uit.

Oplettende Harderwijkers was waarschijnlijk al opgevallen dat het voormalige restaurant Markt7 sinds enkele maanden in handen is van De Boterlap. Sinds de heropening van de horeca, op 1 juni, hebben Boonen en Dahak hun terras namelijk uitgebreid naar het Hortuspark. 

Onder leiding van Boonen en Dahak is De Boterlap de laatste jaren uitgegroeid tot een horecamerk dat ver buiten de regio bekendheid geniet. De eerste aanzet daartoe werd gegeven in 2009, toen het terras van de Harderwijkse horecazaak werd verkozen tot het beste van Nederland. Een kunstje dat vier later nog eens werd herhaald.

Boonen en Dahak willen met de overname van Markt7 een nieuw element toevoegen aan hun alsmaar uitdijende horeca-imperium. Het pand wordt weliswaar onderdeel van De Boterlap, maar krijgt tegelijkertijd een compleet eigen karakter.

Onze Ambassadeurs