Bibliotheek Harderwijk viert Boekenweek met Arthur Japin

Geschreven door Redactie
Bibliotheek Harderwijk viert Boekenweek met Arthur Japin

Bibliotheek Harderwijk heeft schrijver Arthur Japin uitgenodigd om samen de Boekenweek af te sluiten op zaterdagavond 18 maart.

Japin komt vertellen over zijn boeken en sluit aan op het Boekenweekthema Ik ben alles. Tijdens de Boekenweek van 11-19 maart organiseert de Bibliotheek naast een avond met Arthur Japin ook een workshop Schrijven voor beginners. 


Ontmoet Arthur Japin 

De avond met Arthur Japin, georganiseerd in samenwerking met Apollo Harderwijk, wordt gehouden in MFC De Roef. Arthur Japin wordt geïnterviewd door Marco van den Berg en leest voor uit zijn eigen werk. Als bezoeker is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Tickets zijn te koop via de website van de Bibliotheek en bij MFC De Roef. 

Schrijven voor beginners 

Tijdens de gratis kennismakingsworkshop Schrijven voor beginners krijgt een kleine groep deelnemers een aantal creatieve opdrachten over het Boekenweekthema Ik ben alles. Middels deze opdrachten kan je ontdekken of je plezier hebt in schrijven. De workshop wordt georganiseerd op vrijdagochtend 17 maart. Je kunt je aanmelden via de website van de bibliotheek.


Boekenweekgedicht 

Tijdens de Boekenweek kan je het gedicht van stadsdichter Timo Verbeek ophalen in de Bibliotheek en boekhandels in Harderwijk.


Ga naar de agenda op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl voor een overzicht van alle activiteiten en meld je aan.  


Onze Ambassadeurs