11 september winkels uit het centrum van Zeewolde langer geopend dan normaal

Geschreven door Redactie
11 september winkels uit het centrum van Zeewolde langer geopend dan normaal

Op 11 september tijdens Zeewolde voor en met Elkaar zijn de meeste modewinkels en ook ander winkels uit het centrum langer geopend. Tijdens die avond willen de ondernemers de klanten voorzien van een hapje en een drankje om ze te bedanken voor de loyaliteit die getoond wordt.

Zeker tijdens de eerste periode van corona werden de winkels massaal gesteund. Jullie bleven in Zeewolde besteden en daarnaast werd er regelmatig nog een extra hart onder te riem gestoken.

Najaars collecties in de winkels

 De winkeliers lopen nog steeds met wat beperkingen waardoor ze nog creatiever moeten ondernemen dan anders en vele mogelijkheden en kansen moeten benutten. Helaas kan het Fashion Event niet doorgaan, dus ze zijn aan de slag gegaan met alternatieven. 11 september zullen de modewinkels al nieuwe collecties tonen. Dit gebeurt zowel in de winkel maar ook via de uitzending Zeewolde voor en met elkaar die je in de avond kan zien, zal een kleine preview te zien zijn. Het zal even wennen zijn maar het komt goed. De bezoekers zijn van harte welkom om alles in de winkels te bekijken. Die avond, maar uiteraard ook op andere momenten tijdens openingstijd. Op afspraak is ook nog steeds mogelijk bij een groot deel van de modewinkels. Er is ruimte genoeg in het centrum, men kan zonder al te veel extra maatregelen de 1,5 meter afstand houden en lekker lokaal winkelen.

Speuren naar een cheque

De actie #KoopLokaal heeft eigenlijk al het hele jaar veel aandacht en dit zal zeker nog worden doorgezet. Om dit extra aantrekkelijk te maken zullen er vrijdag 11 september een 5tal cheques worden verstopt in Zeewolde. Je kunt ze ontdekken via de social media hints die in de middag worden gegeven. Tijdens de uitzending die om 17.00 uur start zullen de laatste hints worden gegeven. De winnaars van deze cheques moeten die avond of uiterlijk zaterdag 12 september de cheque nog innen bij een van de centrumondernemers. 


Onze Ambassadeurs