Stichting Twinkel Ermelo zoekt ‘bijzondere kinderen’ met liefde voor muziek

Geschreven door Redactie
Stichting Twinkel Ermelo zoekt ‘bijzondere kinderen’ met liefde voor muziek

Hou jij ook erg van muziek? Zelf muziek maken op een instrument? Dansen of meebewegen op muziek? Of misschien gewoon wel muziek luisteren? En ben jij heel bijzonder omdat je een beperking hebt? Dan zijn ze op zoek naar jou!!

Elk kind of jongere die door zijn beperking niet aan het normale aanbod van muziek mee kan doen is van harte welkom.

Kennismaking

Zaterdagochtend 19 september ben je om 11.00 uur welkom op de kennismakingsochtend met muziek. Een deskundige muziekdocente van Cultuurkust, die bekend is met deze doelgroep, geeft de muzieklessen. En natuurlijk blijft het niet bij de kennismaking. Als je het leuk vindt, ben je ook op de volgende zaterdagen van harte welkom. Voor dit jaar zijn dat de volgende dagen: 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december. De tijdstippen zijn van 11.00 tot 12.00 uur in de Roef, Zuiderzeepad 1 te Harderwijk.

Opgeven
voor de lessen

De eerste kennismaking is gratis, voor de volgende dagen vragen ze een klein bedrag. Je kunt je opgeven via de mail: info@stichtingtwinkel.nl of bel naar 06-23816195 voor meer info. Ze willen graag als het kan dat je naast de naam en leeftijd van je kind, ook de ontwikkelingsleeftijd en eventuele bijzonderheden van je kind doorgeeft. Dan kan daar wellicht rekening mee gehouden.

Benieuwd naar wat ze nog meer binnenkort organiseren? Houd dan de Facebookpagina in de gaten of kijk op www.stichtingtwinkel.nl

Over Stichting Twinkel

Twinkel is een ouderinitiatief en is onlangs opgericht in Ermelo om kinderen en jongeren met een beperking uit de omgeving van Ermelo en Harderwijk ook mee te laten doen met beleef-, muziek of sportactiviteiten. Er worden ook wandelingen en informatiebijeenkomsten georganiseerd voor de ouders.


Onze Ambassadeurs