DVS´33 Ermelo is op zoek naar scheidsrechters!

Geschreven door Redactie
DVS´33 Ermelo is op zoek naar scheidsrechters!

DVS’33 Ermelo wil binnenkort beginnen met het geven van een scheidsrechtercursus (bij voldoende deelname). De kosten van deze cursus komen voor rekening van de club die tevens zorg zal dragen voor een scheidsrechters tenue .Uiteraard speelt leeftijd geen enkele rol om je aan te melden.

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Persoonlijke groei

Als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijke punten sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal te communiceren en je leert met druk om te gaan. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld die je goed kunt toepassen.

Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan?

Neem dan contact op met Jan Betten wedstrijdsecretaris van DVS 33 Ermelo te bereiken via tel: 0612639749 of per mail wedstrijdzaken@dvs33.nl


Onze Ambassadeurs