Aldi Harderwijk is tijdelijk gesloten

Geschreven door Redactie
Aldi Harderwijk is tijdelijk gesloten

Ben jij je favoriete drankje van de Aldi vergeten te halen? Of wil je nog even snel die aanbieding van de Aldi scoren? Dan moet je even wachten. De Aldi aan het PC Hooftplein in Harderwijk is tijdelijk gesloten.

De Aldi aan het PC Hooftplein is gesloten sinds dinsdag 6 oktober 13.00 uur. De reden voor de sluiting is omdat de Aldi bezig is met een grootste verbouwing.

Niet alleen het filiaal in Harderwijk krijgt een hele nieuwe look. Het bedrijf is landelijk bezig met verbouwingen. Zo krijgt de Aldi in de nieuwe filialen onder andere de hele dag ovenvers brood, lekkere maaltijdsalades en meer aanbod op de versafdeling tussen het groenten- en fruitschap.

De verbouwing van de Aldi in Harderwijk aan het PC Hooftplein zal niet lang duren. Met tien dagen is de verbouwing afgerond. Op vrijdag 16 oktober om 08.00 uur kan je weer boodschappen halen bij deze supermarkt in winkelcentrum Stadsdennen.

Kan je niet langer wachten om boodschappen te doen bij de Aldi? Dan kan je ook naar Drielanden, Ermelo of Putten. Daar zijn de supermarkten van Aldi wel geopend.


Onze Ambassadeurs