Leg je eigen minituintje aan

Geschreven door Redactie
Leg je eigen minituintje aan

Weinig ruimte en toch willen genieten van je zelfgekweekte groenten?

Dat kan makkelijk! Hoeveel kost zo'n tuintje en hoelang duurt het voordat je je eigen gezonde groenten kunt eten? Een Velt-specialist helpt je graag op weg.

In twee bijeenkomsten leer je hoe je je balkon of minituin kan veranderen in een eetbaar paradijs. Hou het lekker dicht bij huis: eet je groenten en kruiden uit je eigen minituintje. FlevoVelt helpt je om in april al je eigen tuintje klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. En zo doe je ook meteen mee met de circulaire challenge van de Natuur en Milieu Federatie Flevoland: start je eigen vierkantenmeter moestuin.

Op zaterdagochtend 27 maart en 10 april zullen de bijeenkomsten online gehouden worden van 10:30 – 12:30 uur. Het aantal deelnemers is beperkt om een goede interactie te hebben met de gecertificeerde Veltdocent en je mede cursusgenoten. Kosten zijn 38,00 euro en voor Veltleden 28,00 euro. Je kunt je nu inschrijven via flevovelt@velt.nu

Meer interesse in wat Velt, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, allemaal voor je kan betekenen? Kijk op www.velt.nu. Voor 35,00 euro heb je al een gezinslidmaatschap, met boekenwaardebon en 6x het blad Seizoenen.

Zie voor de circulaire challenges van Flevoland: www.ikdoemeejijook.nl

Onze Ambassadeurs