Knuffelactie voor zorgmedewerkers Coloriet

Geschreven door Redactie
Knuffelactie voor zorgmedewerkers Coloriet

Knuffelactie voor zorgmedewerkers Coloriet

Coloriet, de zorgorganisatie voor ouderen in Lelystad, Dronten en Zeewolde wil meer aandacht voor zorgmedewerkers. Aan het begin van de coronacrisis was er volop aandacht voor ze. Er werd voor ze geklapt, ze werden overladen met bloemen, gratis pizza's en chocolade.

Maar nu, zo'n elf maanden verder, en midden in een tweede golf heerst er radiostilte. Daarom is Coloriet een knuffelactie gestart voor de zorgmedewerkers.

Mariëlle Steeneveld van Coloriet: "Nu het aantal besmettingen afgenomen is en de eerste mensen gevaccineerd zijn, slaat de vermoeidheid toe. We willen onze medewerkers een hart onder de riem steken". Het is ook een symbolische actie "Je wilt mensen het liefst een knuffel geven. Maar dat mag niet en dus doen we het maar met knuffeldieren", zegt Steeneveld.

Mensen die mee willen doen met de actie hoeven niet letterlijk een knuffeldier op te sturen, maar een foto van een knuffel. Daar wordt een video van gemaakt die zondag, Valentijnsdag, gedeeld gaat worden met de medewerkers.



Onze Ambassadeurs