Online community speciaal voor zakenvrouwen: Bussiness goed geregeld

Geschreven door Redactie
Online community speciaal voor zakenvrouwen: Bussiness goed geregeld

In Februari 2021 is Business Goed Geregeld opgestart. Een laagdrempelige online community waar ondernemende vrouwen van 40+ zich bij kunnen aansluiten.

Een platform voor motivatie en inspiratie maar ook voor leuke workshops en live sessies en nog veel meer. De kracht van ondernemen zit in het ondernemen zelf verteld Esther Krook. “En als we met elkaar onze krachten bundelen, kunnen we zoveel meer en komen we tot de mooiste resultaten.”

Op haar 40e startte Esther, na jaren in loondienst, als zelfstandig ondernemer met haar Business Goed Geregeld. “Vanuit mijn zakelijke en persoonlijke missie ‘er zijn voor de ander’ wil ik graag andere ondernemende vrouwen van boven de 40 in hun kracht zetten. Vandaar de start van deze community. “In loondienst is er veel voor je geregeld, van randvoorwaarden tot een maandelijks salaris. Als zelfstandig ondernemer valt dat allemaal weg. Je moet veel zelf organiseren en hebt geen directe collega’s meer.

Bij Business Goed Geregeld word je begeleid om een stevige basis te hebben bij het starten van je eigen bedrijf. Geïnteresseerd? Kijk dan op: www.vagoedgeregeld.nl/business-goed-geregeld.



Onze Ambassadeurs