Vacature alert! Gemeente Zeewolde zoekt communicatiemedewerker

Geschreven door Redactie
Vacature alert! Gemeente Zeewolde zoekt communicatiemedewerker

Een leuke nieuwe baan met afwisselend werk, voor maar 20 uur per week. Als communicatie medewerker ben jij een van de eerste aanspreekpunten vanuit Zeewolde. Heb jij ervaring met het maken van communicatiemiddelen en ben je sterk in het schrijven van teksten, zorgvuldig en accuraat? Solliciteer dan naar deze baan!

Bij Meerinzicht kun je je aanmelden voor de sollicitatie. Bij Meerinzicht maken mensen het verschil. Klantgerichtheid, een pro actieve serviceverlening en een hart voor de samenleving zijn hierbij heel belangrijk. Dit vraagt om een ondernemende, efficiënte en procesgerichte werkwijze. Waarbij de samenwerking met elkaar en de klant niet uit het oog wordt verloren.

Je gaat aan de slag in een dynamisch team van communicatieprofessionals. Bij Meerinzicht werk je samen met de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde, maar je zult specifiek werken voor Gemeente Zeewolde. Het gaat om een tijdelijke functie voor 20 uur per week tot januari 2024.

Heb je interesse? Dan is Gemeente Zeewolde wellicht op zoek naar jou! Solliciteren kan tot en met 7 maart 2021. Voor meer informatie kijk je op https://werkenbij.meerinzicht.nl/vacatures/details/communicatiemedewerker/


Onze Ambassadeurs