Trendy Woodshop heeft leuke nieuwe items

Geschreven door Redactie

Na een periode van verbouwing, is de winkel weer terug van weggeweest!

Tafels, stoelen, schilderijen en leuke interieur spullen voor in huis. Trendy Woodshop heeft het allemaal! In alle stijlen ben je bij Trendy Woodshop thuis. Van industrieel, hout tot aan klassiek en modern.

Zoek je nog een speciaal mooi cadeau voor iemand die je liefhebt? Trendy Woodshop heeft hele unieke producten als vazen, fotolijsten, klokken, lampen, houtsnijwerk. “Voor ieder wat wils, voor elk huis” vertelt eigenaar Nico de Groot. Trendy Woodshop komt ook graag bij jou langs of koop gemakkelijk online! Je hoeft dus niet te wachten tot de winkel weer open is. Juist in deze tijd, heb je meer dan ooit behoefte aan een goede stoel of lekker zittende bank. Maak gemakkelijk een afspraak voor gratis advies aan huis. Trendy Woodshop stelt dan samen met jou de ideale zit samen! Daarbij kun je gelijk zien hoe het product in huis staat. Stof of leder, niets is te gek! Neem contact op via: 06-54712749 en kijk lekker rond in de collectie op de website: www.trendywoodshop.nl.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?