FlevoMeer Bibliotheek organiseert online cursussen

Geschreven door Redactie
FlevoMeer Bibliotheek organiseert online cursussen

De FlevoMeer Bibliotheek in Zeewolde is begonnen met het organiseren van onlinecursussen. Tijdens de onlinecursussen kun je je ontwikkelen op veel verschillende gebieden.

Door de coronamaatregelen is de vestiging van de bibliotheek gesloten. Toch is het mogelijk om nog boeken te lenen door middel van de Afhaalbieb. Bovendien is de FlevoMeer Bibliotheek begonnen met cursussen aanbieden. Speciaal voor leden van de bibliotheek is er een aanbod van interessante en leuke cursussen en trainingen samengesteld. De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz.

Er zijn veel verschillende soorten cursussen die je kunt volgen. Soofos biedt onder andere fotografiecursussen aan. Daarin kun je leren hoe je foto´s kunt bewerken met de programma´s Affinity Photo of Photoshop. Ook wordt er een cursus programmeren gegeven waar je kunt kiezen uit een cursus HTML5, PHP of Wordpress. Daarnaast worden er cursussen gegeven met de thema´s marketing, lifestyle, design en zakelijk.

GoodHabitz geeft cursussen in andere soorten thema´s zoals management en teamwork, persoonlijke kracht, veiligheid en gezondheid en digitale vaardigheden. Ook kun je een cursus volgen rondom het thema communicatie en taal waarbij je kunt kiezen uit de cursussen: e-mails schrijven, notuleren maar ook omgaan met agressie.

Via: www.flevomeerbibliotheek.nl/activiteiten/cursussen.html kun je alle cursussen zien. Je kunt beginnen aan een cursus door in te loggen met je account van de Flevomeer Bibliotheek.



Onze Ambassadeurs